levharonu.blogg.se

En blogg om mig här och nu. Grunden är mitt nyfunna hälsointresse med träning och kost. Samt smått o gott kring mitt liv som fru, tvåbarnsmamma o vardagliga ting:)

namsdag:)

Publicerad 2015-07-31 21:58:30 i

Tydligen har jag och min dotter namnsdag idag. Den dagen flyttades för några år sedan men numera är det Helena den 31 juli. 31 juli... Redan. . Galet. Bara en semester vecka kvar. Men jag känner mig redo för nya äventyr bara hoppas jag får en smidig övergång:/

 Fick ett prisförslag och förslag till upplägg av PT:n. Så nu ska jag tänka på saken o se om jag ska ta hjälpen. Det är en del pengar. Mannen tycker inte jag behöver någon PT utan att jag fixar det bra själv. Det gör jag kanske. Men det jag behöver hjälp med är ätt övningar för att tona kroppen på rätt sätt. Ja jag får se får komma in i jobbet igen och komma ur semester fasen innan jag kan köra helhjärtat igen. Men tycker öbdå jag varit rätt duktig med just träningeb nu på semestern. Kosten kan man ju diskutera; )

Var sjukt rastlös när jag kpm hem frpn gymmet. Mannen kom med den bra idéen att ta en cykeltur hela familjen  o så blev det. Väldigt mysigt men något blåsigt. Stannade på maxi för lunch och även vid en lekplats. Extra fint att köra vid sjön hem. 

Hemma grillade vi ytterfile med ugnspotatis och hemmagjord vitlökssås och vitlöksbröd mumsigt!!
Avslutade kvällen med filmmys till filmen home. Mycket trevlig film. Rekommenderas :)

Ha det gott

Om

Min profilbild

Helena

31 Gift 2 barnsmamma villa, volvo o vovve :) Livsnjutare

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela