levharonu.blogg.se

En blogg om mig här och nu. Grunden är mitt nyfunna hälsointresse med träning och kost. Samt smått o gott kring mitt liv som fru, tvåbarnsmamma o vardagliga ting:)

Vardagen bestämmer

Publicerad 2016-02-29 20:33:24 i

Tänkte jag skulle tagit en löparrunda idag och  mina 5 km men tyvärr fick stoffe hoppa in och jobba kväll så det fick bli en 30 min promenad med Dixie istället.  Vi kom halva vägen iallafall:)
Har läst att 30 min motion om dagen rekommenderas. Så då har jag gjort det iallafall. Är väl ioförsig vad jag orkar med idag också. O så blir det såklart de sedvanliga läggdags situpsen och så ska jag komma igång med plankan igen.

Kosten har varit ok idag med havregrynsgröt, ägg och skinka till frukost. Kvarg med kokosflingor och vi druvor till mellanmål och Nötfärsbiffar med potatis, sallad och avokadokräm till kvällsmat :)
Lunchen i skolan blev ett berg med råa grönsaker, lite fetaost och lite pasta med ost och skinksås. 

Får se vad jag hinner för träning imorgon. Tisdagar är den dagen jag jobbar längst och så ska stoffe iväg imorgon kväll. Måste få igång drivet att köra hemma igen. Sjukt tråkigt att jag skulle åka på influensan precis när jag kommit igång igen.. Det är så svårt att komma igång när man väl kommit av sig. Gymmet ska vi inte snacka om... Kommer ju knappt ihåg när jag var där sist..
Nä skärpning fröken Arvidsson man får inga resultat utan att kämpa...

Ha det gott
Hälsningar rumpnissen;)

Om

Min profilbild

Helena

31 Gift 2 barnsmamma villa, volvo o vovve :) Livsnjutare

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela