levharonu.blogg.se

En blogg om mig här och nu. Grunden är mitt nyfunna hälsointresse med träning och kost. Samt smått o gott kring mitt liv som fru, tvåbarnsmamma o vardagliga ting:)

7 manna

Publicerad 2015-09-30 21:00:42 i

Idag var det dags för Williams första 7 manna matcher. Vilket gick kanon. Första matchen vann de med 5-1 och andra matchen vann de med 4-0. William stod i mål andra matchen o hade några riktigt snygga räddningar:)
Nu är lilla gärdskupen slut för denna gången eller ja sista matcherna var ju i helgen egentligen. Nu väntar en cup om 2 veckor o det ska bli riktigt kul:)
Har tänkt lite att bloggen har tappat sin fokus. Den skulle ju inte handla så mycket om mitt liv i allmänhet utan vara mer inom träning. Tyvärr har jag tappat suget kring styrketräningen. Har liksom inte någon motivation längre till att ta mig iväg o träna själv. Däremot har jag hittat tillbaka till gruppträningen och kommer förmodligen byta gym helt. Det får bli friskis eftersom de har mycket att välja på. Jympan på måndagar är en skön start o så är tanken att jag ska prova på ett nytt dans pass på tisdagar. Ev prova på skivstång på onsdagar och core på torsdagar. Detta är om det passar in i min vardag. Får testa helt enkelt. 


Min minskade träning har också gjort att jag gjort ett annat kostupplägg. Jag kör inte stenhårt längre men försöker nu ligga på runt 1500kcal om dagen. Känner mig dock lite tröttare på kvällarna men det är för tidigt att säg om det beror på kost omlägget eller det bara är hösten som spökar ;)

Har fått uppdateringar på FB om vad som hände för 4 år sedan. Då hade jag mitt första jobb som utbildad lärare och tog ut mig totalt. Blev inlagd på sjukhus pga ständig yrsel. Och de testade precis allt. Röntgade typ hela mig hjärna och kropp. I slut ändan fick jag diagnosen stress..   skönt efter ha haft värsta skräck scenariot om att det kunde vara något allvarligt fel... Men lärde mig pga detta att lyssna på min kropp. Har fått några återfall men har då lyssnat på kroppen o lugnat mig.

Så idag försöker jag sätta min hälsa i första hand och tar det lugnt när jag märker tecken.

Ha det gott och lev för varje minut♡


Om

Min profilbild

Helena

31 Gift 2 barnsmamma villa, volvo o vovve :) Livsnjutare

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela